Специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите права

...
Специализирана операция за противодействие на престъпления, свързани с политическите права
Коментари Харесай

МВР проверява дали длъжници на магазин в Кърджали ще се притискат за вот

Специализирана интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с политическите права на жителите, се организира през днешния ден в кв. “Боровец “ в Кърджали.

Това оповестиха от пресцентъра на полицията.
 Министерство на вътрешните работи стартира изборна спецоперация Министерство на вътрешните работи стартира изборна спецоперация
Специализираната полицейска интервенция на територията на цялата страна стартира от през днешния ден. Операцията е разпоредена от основния секретар на М...

В инспекцията са взели участие сили на ОД на МВР-Кърджали, Зоналното жандармерийско ръководство и Търговско дружество на НАП-Пловдив. Обект на акцията са били 14 търговски обекта.

Иззети са бележници със записани неплатени покупки на стотици жители. Предстои щателна инспекция, при която ще се обяснява дали се опрощават суми против ангажимент да се гласоподава за избрана политическа мощ. Сектор „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОД на МВР-Кърджали продължава работата по случаите. Данъчни инспектори са съставили три акта за открити административни нарушавания в кръга на тяхната подготвеност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР