Специализирана операция срещу корупцията се провежда в този момент на

...
Специализирана операция срещу корупцията се провежда в този момент на
Коментари Харесай

Арести на „Капитан Андреево“ след спецакция срещу корупцията


Специализирана интервенция против корупция та се организира в този миг на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " , оповестява Българска национална телевизия.

Според източници на малкия екран, към този момент има задържани гранични служители на реда. До този миг публична информация липсва.

Знае се, че провежданата на пункта акция не пречи на прекосяването на товарните и леки коли през пункта.

Мащабна корупционна скица, само че на граничен пункт " Калотина ", беше разрушена през лятото.

Разследването разкри, че служители на реда от " Калотина " са прикривали скица за подкупи благодарение на столично заведение.

От " Вътрешна сигурност " влизат в следите на проверяващите служители на реда след голям брой подадени сигнали за корупция. Двама служители на реда, единият от които с дълъг стаж в системата, предложили подпомагане, като злоупотребявали с имена на магистрати от София.

По време на акция та бил уречен рушвет от 2000 лева, който трябвало да се съобщи на два транша. Следите трябвало да бъдат заличени благодарение на трети човек, шефка на столично заведение, която вкарвала парите в оборота на заведението.

След акция та стана ясно, че персонално вътрешният министър е направлявал работата по случая. Ползвани са разследващи източници на полицията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР