Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност, е осъществена на

...
Специализирана операция по противодействие на битовата престъпност, е осъществена на
Коментари Харесай

Мощна спецоперация в Сливен, разкриха множество престъпления СНИМКИ

Специализирана интервенция по противопоставяне на битовата престъпност, е осъществена на 17 декември от чиновници на Районно управление-Сливен под управлението на прокуратурата, оповестиха от полицията.

От началото на месец декември са декларирани седем обири, осъществени в квартал „ Надежда “, на облекла и обувки със подобен почерк. От извършените издирвателни дейности за осъществените закононарушения е арестуван престъпно проявеният 18-годишен юноша от Сливен.

За къс интервал от време, той е направил обири от частни домове в кварталите „ Надежда “ и „ Ст. Заимов “, като нанесените вреди са за над 1000 лв..

Голяма част от откраднатите облекла и обувки са конфискувани и върнати, включително и хранителни артикули, откраднати от тераса на втория етаж в жилищна постройка в кв. “Ст. Заимов “. Извършителят е арестуван за 24 часа.

В хода на интервенцията са арестувани двама мъже на 24 и 31 години, направили две взломни обири от складово помещение в кв. “Даме Груев “ и пункт за изкупуване на черни и цветни метали на обща стойност 1700 лв.. Голяма час от откраднатите движимости са издирени и предадени.

Задържан е мъж на 30 години от град Ямбол, направил кражба на движимости на стойност 150 лв. от лек автомобил, паркиран в квартал „ Даме Груев “.

За период от 24 часа е арестуван 34-годишен мъж от Сливен за кражба на велосипед на стойност към 150 лв. от ул. “Д. Пехливаноов “. Велосипедът е продаден от причинителя и все още се търси.

19-годишно момиче от град Сливен е арестувано за кражба на хранителни артикули и 60 лв. от павилион на бул. “Цар Освободител “ в центъра на Сливен.

Работата по формираните досъдебните производства продължава от проверяващи служители на реда и криминалисти на РУ-Сливен под надзора на Районна прокуратура.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР