Специалистката по лечебен глад и хранителни режими д-р Людмила Емилова

...
Специалистката по лечебен глад и хранителни режими д-р Людмила Емилова
Коментари Харесай

Д-р Емилова посочи най-доброто сирене на пазара и предупреди за смъртна опасност

Специалистката по лековит апетит и хранителни режими доктор Людмила Емилова насочи доста съществено предизвестие към мъжете в България. Тя съобщи, че прекаляването със сирене за тях е доста рисково, тъй като може да аргументи рак на простатата. Нещо повече, лекарката акцентира, че може да се подозира, че в случай че дамите им ги хранят с този артикул, може и да е преднамерено.

външна реклама

“Ако дамите дават доста сирене на мъжете си, може би мислят да ги отстранен ”, това съобщи доктор Емилова в предаването на Георги Любенов по Българска национална телевизия. Крайното изявление беше направено изцяло съществено от лекарката.

В отговори на зрителски въпроси, доктор Емилова съобщи, че за тези, които не могат без сирене, най-хубавото е козето. Специалистката сподели също, че веганската храна мощно намалява рискът от миома.

Емилова се изрече много скептично за фитнеса като метод за събаряне на килограми. Тя изясни, че упражненията без хранителен режим не носят никакъв резултат. За нея здравословното хранене е преди всичко, тъй като единствено здравото тяло може да е в добра форма. “Без хранителен режим ще си останеш пълен и болен ”, предизвести доктор Емилова. Тя разяснява също, че хората, които ядат доста, само че не напълняват, не са безусловно здрави. Те също могат да имат заболявания, породени от погрешно хранене, предизвести специалистката.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР