Специалистите по здравословно хранене и диетолозите знаят как да си

...
Специалистите по здравословно хранене и диетолозите знаят как да си
Коментари Харесай

6 здравословни неща, които може да направите до 10 сутринта

Специалистите по здравословно хранене и диетолозите знаят по какъв начин да си поръчат даже китайска храна за у дома по този начин, че да е по-най-добрият за здравето им метод. И това не е изненада, несъмнено. Подбрахме някои от най-хубавите препоръки и трикове от експерти, които ще ви оказват помощ да елиминирате някои от нездравословните си привички заран и да извлечете максимума от това време на деня.

#1. Подгответе сутрините си, с цел да са оптимално лесни.

Събуждането не би трябвало да бъде най-трудната и мъчителна част от деня ви – открийте метод да се събуждате елементарно и да ставате бързо. Най-доброто, което може да извършите, е, да планирате! Ставайте в 6:30, с цел да имате време да извършите здравословна закуска. Звучи налудничаво, само че удовлетворението, което ще получите, ще промени целия ви ден. Освен това ще имате опция да си осигурите нужните за деня протеини, въглехидрати, витамини и други субстанции.

#2. Закусете, тренирайте и още веднъж закусете.

Хората може да го намират смешно, само че две закуски е напълно обикновено нещо, изключително за трениращите хора. 30 до 60 минути преди подготовка ви би трябвало сила. Първата закуска може да е напълно елементарна – чаша кафе и бисквита с овесени ядки. Втората закуска може да е по-питателна и да комбинира протеини, въглехидрати и здравословни мазнини. Тя ще помогне да се възстановят мускулите ви и да се заредите за целия ден.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР