Специалистите от Stillo Shoes ни запознават с модните тенденции при

...
Специалистите от Stillo Shoes ни запознават с модните тенденции при
Коментари Харесай

Какви са ключовите тенденции при обувките за есен-зима 2023/2024 г.?

Специалистите от Stillo Shoes ни срещат с стилните трендове при обувките за сезона 2023/2024 година

Ботушите над коляното вид чизми към момента са настоящи и ще се съчетават добре с мини поли, кожени къси панталони и можете да създадете както изтънчена, по този начин и смела визия, в случай че се крие под подгъва на полата. Чизмите могат да се носят даже върху много необятни панталони. Но такива над коляното, компактно прилепнали по крайници, дизайнерите поучават да се носят с трикотажна рокля или овърсайз горна дреха. Островърхи обувки в стила на 80-те и обичаните на французойките балеринки ще са шлагер на пазара за, изключително тези със заострени върхове и в най-смелите цветове – от блестящо алено до златисто.
На мода се връщат също по този начин тежките дамски боти в гръндж жанр и солидните мокасини. Кубинките в милитъри жанр са любимци на стилните дизайнери. Популярността на кубинките се дължи на тяхното улеснение. Благодарение на положителното фиксиране на глезенната става, краката в тях не се уморяват даже след дълга разходка и деен ден. Модните версии могат да се разграничават по височина или да бъдат направени от кожа с разнообразни текстури, допълнени с дребни елементи или украсени с четина.

Наред с кубинките, този сезон дизайнерите разпространяват солидните боти в жанр „ байкър “ с най-различни катарами и грайферна подметка. Кожените модели могат да се носят целогодишно и да се съчетават с всичко – от ефирни бохо рокли до минималистични ансамбли с вълнени палта и спортни комплекти или спортни екипи. Не се предлага обаче да комбинирате кубинките с спортен екип, избелели дънки или бойфренди безсистемно. Съобразете се с това, дали това няма да направи фигурата ви по-обемна. Печелившата композиция е със скини дънки, или стеснен панталон и фланелена риза.
Ниските (тип Челси) с еластични вложки в профил, които ви разрешават бързо да ги обуете и събуете в началото са били предопределени за езда, само че съумяват да завладеят стилния свят. Тяхната известност се дължи освен на практичността, само че и на тяхната повсеместност във връзка с комбинацията с други детайли от дрешника. Те се вписват във всеки жанр – от типичен до гръндж и наподобяват красиво с миди поли, рокли, дънки, костюми с панталон.
За смели визии можете да изберете дамски боти на платформа или с грайферна подметка. Каубойските ботуши са универсални, могат да се комбинират с всевъзможни връхни облекла от зимния дрешник (кожено палто или кожено яке). С тези ботуши можете да носите даже тесни дънки, сантиментална рокля или плисирана пола с пълен пуловер. Дръзките дами могат да ги носят с типичен костюм с панталон, само че внимавайте да не прекалите и да залитнете към труфя. Винаги би трябвало да внимаваме да не прекаляваме с екстравагантността.

Към високите ток и платформа, прибавете набрана от глезена нагоре текстура, и ще получите най-горещото стайлинг попадение на есента. Може да носите модела с риза и формален панталон в офиса. А може и да комбинирате със секси рокля. Ботушите, чиято горна част се оформя по крайници на меки гънки, наречени „ слоучи “, ще бъдат на върха на стилните трендове за сезон есен-зима 2023-2024.
Предвидете си наложително и модели с пълен ток. Любителите на флорален фон, катарами, каишки, кристали, четина, пера и мъниста също могат да намерят чифт за себе си. Есенни обувки с солиден ток са отпратка към модата от 70-те години се изяснява с удобството на този жанр, който изцяло съответствува с концепцията на актуалната мода.
Дамските обувки, без значение дали са боти или ботуши, би трябвало да са красиви, стилни и съвременни. Есенно-зимните боти за 2023/4г. са практични да устоят на дъжд и сняг, с цел да защищават добре краката от мраз. Не спестявайте от качеството за сметка на цената за обувки, тъй като несъмнено не си заслужава.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР