Специалистите на AMD работят върху нова концепция. Това е използването

...
Специалистите на AMD работят върху нова концепция. Това е използването
Коментари Харесай

Чиплетите: революционна технология на AMD за проектиране и производство на чипове

Специалистите на AMD работят върху нова идея. Това е потреблението на чиплет (Chiplet), който ще форсира обмена на данни в компютъра и ще понижи неговите размери с помощта на по-голямата интеграция на съставените елементи.
Различни комплекти от новите чиплети могат да образуват централен процесор, памет, входно/изходни устройства и всевъзможни други съставни елементи, нужни за основаването и на най-сложните системи.



Идеята е  всяка система-върху-чипа да бъде формирана от чиплети върху кристала на общия съединителен чип . Сега се работи върху допустимо най-бързия продан на данни сред тези първоначални съставни елементи на бъдещите свръхголеми чипове. Изграждат се разпоредбите за местата, където би трябвало да минават потоците от данни. Тези правила могат да бъдат заложени в системите за автоматизирано планиране, което ще даде опция за построяването на доста комплицирани електронни устройства, съдържащи единствено един единствен чип.

Този метод към този момент се употребява на процедура. На базата на въздържан съединителен чип и чиплети са направени процесорите Radeon R9. Новата технология дава опция за основаването на дейни обединителни чипове за създаване на комплицирани смарт системи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР