Специалисти от Inspirit отново са лектори в престижната академия MSU

...
Специалисти от Inspirit отново са лектори в престижната академия MSU
Коментари Харесай

Microsoft университет в Норвегия се довери на български експерти

Специалисти от Inspirit още веднъж са лектори в влиятелната академия MSU

Маргарита Наумова, създател на Inspirit и SQL Master Academy (снимка: Inspirit)

За поредна година Microsoft University Norway (MSU) се доверява на български специалисти за образованието на студентите в програмата . Маргарита Наумова, създател на Inspirit и SQL Master Academy, и Иван Донев, част от консултантския екип на компанията и преподавател в академията, са част от лекторския екип на MSU – надлежно за трета и втора поредна година.

Microsoft University Norway е просветителна стратегия, инициирана в отговор на голямото търсене на Microsoft пълномощия и дефицита на квалифицирани фрагменти в непрестанно разширяващия се ИТ пазар. Целта на MSU е в границите на шест седмици интензивно образование да се приготвят и сертифицират експерти, които директно след довеждане докрай на университета да имат компетенцията, нужна за работа в компании сътрудници на Microsoft Норвегия.

Програмата дава освен опция за работа в една динамична промишленост, само че и неповторим опит, който ще бъде издирван в дълготраен проект, подчертаха от българската компания Inspirit.

Иван Донев, съветник в Inspirit и преподавател в SQL Master Academy (снимка: Inspirit)

След дълъг асортимент са утвърдени 16 участници в програмата тази година, които ще получат късмет за интензивно образование и нова работа. Те са разграничени в две групи, като инструкторите – Наумова и Донев – ги приготвят за сертификация в региона на Microsoft Data Platform Business Intelligence и Advanced Analytics.

Изключителните резултати на българските лектори в програмата, съдействали за високия % успеваемост на студентите през миналогодишните издания на Microsoft University Norway, стимулират уредниците още веднъж да работят взаимно с българските специалисти.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР