Специалисти коментираха току що в Здравей, България по Нова Тв

...
Специалисти коментираха току що в Здравей, България по Нова Тв
Коментари Харесай

Експерти обявиха дали убийството на Иво Стаменов ще се разкрие

Специалисти разясниха одеве в „ Здравей, България ” по Нова Тв дали убийството на данъчния началник Иво Стаменов ще бъде разкрито. Както е известно, против Стаменов бе открита пукотевица в колата му през декемри предходната година на ул. „ Дунав ” в София и по-късно умря от раните си. Вчера за убийството бе арестуван брат на народен представител от Движение за права и свободи.

Ето какво обявиха двамата експерти за убийството:



Людмил Рангелов, юрист и някогашен следовател:

„ Точно осъществено ликвидиране, мъчно за откриване. Приели са поръчка да го малтретират физически, само че след това го убиват, доказването на една такава поръчка е деликатна работа. Нека забележим по какъв начин ще продължи следствието. ”

Валери Йорданов някогашен началник на Регионална дирекция на вътрешните работи:

„ Емблематичен случай, извънредно арогатен. Посегателство против държавността. При такива поръчки се пристъпва към осъществяване от група или настрана лице и разкриването е комплицирано. Връзката сред поръчителя и изпълнителите, и търсенето на претекстовете за убийството на този човек, който познавах персонално и съм с отлични усещания от него, е доста мъчно да се разкрие. Убеден съм, че ще се стигне до края, само че въпроса е дали ще бъдат събрани доказателства, да се убеди съда, че те са задоволителни и да продължат да се търсят такива, защото единствено, в случай че се разчита на косвени доказателства и на показания на очевидци, мъчно ще се стигне до присъда. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР