Специален знак ще бъде предоставен на местата за хранене и

...
Специален знак ще бъде предоставен на местата за хранене и
Коментари Харесай

Ангелкова слага печат на всички безопасните хотели и ресторанти

Специален знак ще бъде възложен на местата за хранене и настаняване, които съблюдават ограниченията за сигурност. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard по време на среща с представители на туристическия отрасъл в Поморие, съобщи Радио "Фокус " - Бургас.

По думите на министъра това е нова самодейност, която се организира сега и която ще бъде показана през идната седмица.

"Тя е обвързвана с даването на специфичен щемпел, който Министерството на туризма ще дава на местата за хранене и настаняване, които съблюдават напътствията за сигурност. По този метод мястото ще бъде оповестено като несъмнено и ще указва, че сигурността в него е обезпечена. Така ще можем да подпомогнем взаимните си старания в тази тенденция ", съобщи министърът.

Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard уточни, че знакът ще се дава без спомагателни такси или условия.

"Той ще бъде една гаранция за туристите за това, че ще получат нужното качество на съответното място ", уточни още министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР