Специален подарък ви очаква за Никулден в днешния брой на ...

Специален подарък ви очаква за Никулден в днешния брой на

Марица Коледа - специален подарък за читателите ни

Специален подарък ви чака за Никулден в днешния брой на вестник " Марица ". Заедно с изданието ще получите гратис и най-новото украшение, квалифицирано от екипа ни - списанието " Марица Коледа. " Цветно, любопитно, красиво, уютно, то ще притегли вниманието ви с изумително пъстрата палитра от тематики. 
Главният воин на изданието е Гергана Трендафилова - ръководител на Общински съвет в Община " Марица ", която ще означи рожден ден на Коледа. 

Централната тематика на " Марица Коледа " е благотворителността, само че не онази, която отваря сърцата ни с милозливи акции единствено по празниците, а която се случва всеки ден. А бойци в нея 365 дни в годината с нежните си плещи са няколко дами - Зорница Танева и Деси Петева.

За стоплящите душите ни обичаи у нас ще ни опише експертът - гл. ас. доктор Станко Станков от УХТ.

Имаме си и същинска самодива - Фърфолета, която твори празнична магия, и горски дух, дошъл непосредствено от работилницата на Дядо Коледа - майсторът на стъклени играчки Иван Станев. В духа на празника в Германия и Америка ще ни въвлекат пловдивчанките Теодора Катценмайер и Таня Ставрева.

Очакват ви още доста цветни и забавни тематики, както и кулинарни препоръки от занаятчия готвач.

Източник: marica.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg