Специален екип в рамките на ЕС, разработващ резервен вариант за

...
Специален екип в рамките на ЕС, разработващ резервен вариант за
Коментари Харесай

Специален екип от ЕС работи по лош сценарий за Brexit

Специален екип в границите на Европейски Съюз, разработващ авариен вид за излизането на Англия от Европейски Съюз е коментирал пред европейската администрация изводите си, оповестява Sunday Times, базирайки се на източници,.
Според информация на изданието, представена от РИА Новости, групата ръководена от члена на Европейската комисия Паскал Леардини приготвя стратегия за изключителни дейности при положение, че Брюксел и Лондон не реализиран ново съглашение.
Екипът не си сътрудничи с главният договарящ по Brexit от Европейския съюз Мишел Барние и неговите сътрудници, с цел да не наруши „ позитивният дневен ред по реализиране на договорка “.
„ Задачата на Барние се състои в това да реализира съглашение, тъй че е изцяло обикновено по така наречен „ неприятен сюжет “ да работи обособен екип “, оповестява неизвестен европейски чиновник.
Както означават източниците, при липса на договореност, Брюксел възнамерява да извади Англия от общоевропейската база данни по въпросите на сигурността. На Лондон също по този начин ще се изплатят последователно 3,5 милиарда евро, които, съгласно оценката на Европейски Съюз кралството е внесло в Европейската капиталова банка при влизането в съюза.
„ Изход без договорка би бил нерационален, систематичен неуспех от грамаден мащаб.., само че тази възможност към този момент е огромна и ние работим над това да минимизираме на разноските и излизането “, разяснява обстановката чиновник от министерство на финансите на Германия.
Англия взе решение за излизане от Европейски Съюз на референдум, който се организира на 23 юни 2016 година
Процесът за излизане от Европейски Съюз бе стартиран от Лондон публично на 29 март с писмо съпроводено със съответното съобщение до ръководителя на Европейския съвет Доналд Туск. Според член 50 от Лисабонския контракт, Англия би трябвало да напусне състава на Европейския съюз на 29 март 2019 година, или две години преди старта на Brexit.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР