Спецакцията е проведена вчера, на 13 юли, на територията на

...
Спецакцията е проведена вчера, на 13 юли, на територията на
Коментари Харесай

Трима арестувани за дрога при спецакция на полицията в Сливен

Спецакцията е извършена през вчерашния ден, на 13 юли, на територията на Сливен по предписание на шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града старши комисар Димитър Величков, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на дирекцията. Целта е определяне и задържане на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции.

В региона на автогарата екип на бранш " Криминална полиция " към районно управление (на МВР) - Сливен правят инспекция на 24-годишен мъж от Кермен. В него е открит плик, съдържащ суха листна маса с тегло към 200 грама, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Мъжът е отведен в районно управление (на МВР) - Сливен и арестуван за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

В хода на интервенцията в квартал " Даме Груев " екипи на бранш " Противодействие на престъпната престъпност " подхващат и правят инспекция на 48-годишен престъпно проявен мъж от Сливен. При последвалите процесуално-следствени дейности в арестувания и в дома му са открити и конфискувани парични средства, субстанции, които при полевия тест са реагирали на канабис и метамфетамин. Иззети са още ел.везна и други движимости. 48-годишният мъж е арестуван с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

На бул. " П. Хитов " екип на група " Охрана на публичния ред " към районно управление (на МВР) - Сливен стопира за инспекция лек автомобил " БМВ ", ръководен от лидер на 41 години от Сливен. Пробата за приложимост на опиати, осъществена на място, е посочила позитивен резултат. Водачът е арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Операцията по линия " Наркотици " на територията на град Сливен продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР