Спецакция на сектор „Пътна полиция” в момента е отцепила района

...
Спецакция на сектор „Пътна полиция” в момента е отцепила района
Коментари Харесай

КАТ отцепи Сточна гара, проверява наред СНИМКИ

Спецакция на бранш „ Пътна полиция” сега е отделила региона на Сточна гара в Пловдив. Служителите под пагон работят по така наречен „ холандски” или широкобхватен способ, при който може да се ревизира по-голяма част от трафика. На мястото има няколко патрулки и служители на реда. На акцията участва и екип на Марица.бг

Според полицейската статистика, максимален брой пътни катастрофи стават тъкмо в петък против събота. Това е и повода спецакцията да се прави тъкмо в този миг, съобщи контрольор Ботьо Гиргинов, който управлява инспекциите. Мястото към нощните заведения също било определен съзнателно, тъй като следват инспекции за приложимост на алкохол и наркотични субстанции.

Първите двама извършители бяха хванати още с идването на чиновниците на реда. Това бяха две момчета, които бяха „ поспрели” автомобила си върху неразрешената напречна маркировка на спирката, с цел да си напазаруват от магазина.

Последва серия от изрядни водачи, когато част от екипа беше наложително извикан в региона на Централна гара, където сътрудниците им към този момент били открили юноша, седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. След последвало претършуване в автомобила му бяха открити и няколко найлонови пликчета с марихуана. Младежът бе неотложно арестуван.

През това време на Сточна гара акцията вървеше в естествен темп, до момента в който внезапно не се зададе кола с английска регистрация. Шофьорката очевидно бе решила да разчита само на уличните лампи и караше без включени фарове. Тя беше тествана с дрегер, а чиновниците на реда й написаха фиш за светлините.

Акцията на КАТ тече и сега, като ще продължи до късно през нощта. Проверките са освен за алкохол, само че и за техническа редовност на колите, безупречност на документите, потребление на колани и детски столчета, както и за всевъзможни други нарушавания.
 КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ  КАТ отдели Сточна гара, ревизира наред СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР