Спецакция на полицията е стартирала от 06:30 тази сутрин на

...
Спецакция на полицията е стартирала от 06:30 тази сутрин на
Коментари Харесай

Спецакция в Добричко: Арестувани са 10 души

Спецакция на полицията е стартирала от 06:30 тази заран на територията на ОДМВР-Добрич. Тя е ориентирана против битовата престъпност и профилактика на лица от престъпния контингент , за които има данни, че приготвят осъществяването на закононарушение срещу политическите права на жителите.

Операцията тече на територията на цялата област , като е обърнато изключително внимание на обитаемоте места с по този начин наречените рискови секции . Към момента вземат участие 115 полицейски чиновници и 20 чиновници на Главна дирекция „ Жандармерия “.

Задържани са 10 лица , едно е оповестено за общодържавно търсене , тествани са 381 лица, профилактирани са 25 лица от престъпния контингент.

Властите са ревизирали заложни къщи , автоморги , 11 магазина и 22 питейни заведения . До момента са разкрити: един брой бързо произвеждане, едно досъдебно произвеждане по член 354а, едно бързо произвеждане по член 234в и две досъдебни производства по член 195 и 194 от Наказателен кодекс. Съставени са 5 броя АУАН и 26 фиша.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР