Спецакция е проведена на 13 юли на територията на Сливен

...
Спецакция е проведена на 13 юли на територията на Сливен
Коментари Харесай

Спецакция за наркотици в Сливен: Засилени проверки и задържани

Спецакция е извършена на 13 юли на територията на Сливен по предписание на шефа на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Димитър Величков, оповестиха от полицията.

Целта е определяне и задържане на хора, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на наркотични субстанции. В региона на автогарата екип на бранш „ Криминална полиция “ правят инспекция на 24-годишен мъж от Кермен.

В него е открит и конфискуван плик, съдържащ суха листна маса с тегло към 200 грама, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Мъжът арестуван за 24 часа.

В хода на интервенцията в квартал „ Даме Груев “ екипи на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ подхващат и правят инспекция на 48-годишен престъпно проявен мъж.

При последвалите процесуално-следствени дейности в арестувания и в дома му са открити и конфискувани парични средства, както и  канабис и метамфетамин.  Иззети са още ел. везна и други движимости , имащи отношение към осъществяваната незаконна активност. 48-годишният мъж е задържан за 24 часа.

На бул. „ П.Хитов “ екип на група „ Орана на публичния ред “ пира за инспекция автомобил, ръководен от лидер на 41 години. Пробата за приложимост на опиати, осъществена на място е посочила позитивен резултат.

Водачът е арестуван за 24 часа. Операцията по линия „ Наркотици “ на територията на града продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР