Спец в модните тенденции е спътницата в живота на най-новото

...
Спец в модните тенденции е спътницата в живота на най-новото
Коментари Харесай

Модна специалистка гушка новия на ЦСКА Мено Кох

Спец в стилните трендове е спътницата в живота на най-новото попълнение на ЦСКА Мено Кох. Защитникът от Нидерландия подписа контракт предходната седмица и даже записа дебют, влизайки запаса при загубата с 0:1 от Лудoгорец.

Още от първия ден на българска земя до 26-roдишния футболист е половинката му Анабеле Пиетерс . Тя е първата му и единствена обич, защото двамата са дружно още от младежи. Скоро ще честват 10 години oт връзката си, а любовта им е все по този начин мощна и изпепеляваща.

Анабеле е приключила мода и има собствен блог, в който показва облекла от разнообразни известни и не толкоз известни марки. Модел е самата тя, а постоянно и обичаният й Мено. Често показва и интериор.

„ Всяка фотография си има своята история. Цветовете описват. Ще ви покажа по какъв начин да обработвате фотосите, какъв филтър да употребявате, с цел да заблестят историите ви ", показва себе си гаджето на бранителя на ЦСКА, написа „ Телеграф “.

Самият той има спортна закалка. Баща му Вили Кох е някогашен волейболист и помощник-треньор в националния тим сред 1998 и 2000. Именно свинската яхния на баща е обичаното ядене на Мено. На масата му постоянно има и суши. „ Не обичам обаче да пия. Позволявам си дребни количества единствено по време на почивка ", споделя преди години в изявление в родната си Нидерландия Кох.

Той също като обичаната cи Анабеле има висше обучение. Завършил е Бизнес администрация. „ Футболът е до време, а и е много несигурна работа. Щe е добре, в случай че печеля някой и различен милион, само че човек в никакъв случай не знае ", изяснява избора си бранителят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР