Спешно се търсят кръводарители за ранените момичета при тежката катастрофа

...
Спешно се търсят кръводарители за ранените момичета при тежката катастрофа
Коментари Харесай

Тридневен траур в Сливо поле в памет на загиналите при катастрофата край Русе

Спешно се търсят кръводарители за ранените девойки при тежката злополука край " Дунав мост " нощес. При нея починаха двама младежи, а други трима души са ранени и към момента с заплаха за живота. Младежите са се прибирали от учебно заведение, само че вместо да изчакат рейса за Сливо поле на спирката, са се качили в автомобила на своя позната. Днес със съучениците на починалите деца работят психолози. А в община Сливо поле е разгласен тридневен ден на печал.

Русе
Анелия Георгиева - шеф на ПГИУ „ Елиас Канети " - Русе: Съжаляваме за Деница и Батуан. Молим се за Елица и Даяна. Екип от психолози ни оказват помощ да преодолеем шока. Валентин Атанасов - кмет на община Сливо поле: Просто там, където стана злополуката, би трябвало да бъде затворено с мантинела. Там е неразрешен левият завой.  Трима от потърпевшите при злополуката край Русе са с заплаха за живота Трима от потърпевшите при злополуката край Русе са с заплаха за живота
Все още има заплаха за живота на двете девойки и на дамата, потърпевши тежко при верижната злополука нощес на пътя Русе – Силистра.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР