Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада

...
Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада
Коментари Харесай

Търсят кръв за мъжа, заплашил премиера

Спешно се търси кръв за варненеца Теодор Николов, който пострада при битов пожар в личния си дом.

Вчера екип на „ Спешна помощ “ транспортира до болничното заведение 47-годишния мъж с обгаряния по лицето и ръцете. При инспекция на място пожарникари са установили, че има приключване на газ от бутилка с панел, употребена за отопление. Предполага се, че Николов се е опитвал самичък да изгаси пламъците.

„ Всеки, който желае да помогне, може да подари кръв в Районния център по трансфузионна хематология в двора на Окръжна болница. Кръвната група няма значение, значимо е да се уточни, че дарената кръв е за Теодор Чавдаров Николов, който е настанен с голям брой изгаряния в Клиниката по термични контузии на Военноморска болница- Варна “, пишат приятелите му, които са подели акция в негова помощ във фейсбук. Той е с над 50% изгаряния и за живота му има заплаха, оповестиха те в обществената мрежа, написа novini.bg.

Наскоро името на Николов нашумя с ареста му поради клипче, оповестено в обществените мрежи. Там Теодор е със снайпер и заплашва с ликвидиране министър-председателя на България. По-късно се оказа, че оръжието е бутафорно, само че това му донесе обвиняване от прокуратурата зa закононарушение по член 144, алинея 3, по отношение на алинея 2 и по член 325, алинея 2, предл. 2 от Наказателния кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР