Спешно събират средства за майка на две деца, която се

...
Спешно събират средства за майка на две деца, която се
Коментари Харесай

Зов за помощ! Майка на две деца се бори с тежка диагноза, събират средства за лечението и

Спешно събират средства за майка на две деца, която се бори с тежката диагноза рак. Близки на Йорданка Стефанова се свързаха с медията ни, с цел да помолят за подпомагане, защото нуждата от средства е огромна. Ето какво споделят нейните близки и другари:
Прочетете още
/Публикуваме текста без редакторска намеса/

" Здравейте, благи хора! Това е Дани - млада майка. Жена, изпълнена с безкрайна жадност за живот. Но както е ясно на всички ни - никой не е застрахован и сега тя се бори с най - подлия пакостник за индивида.

Преди една година, Дани рееше косите си на мотор, наслаждавайки се на природата, вдишвайки свободата, а спорта беше в кръвта й, в този момент по вените й тече химия или както ние желаеме да го назоваваме НАДЕЖДА. Надежда, че тя ще бъде у дома, ще бъде до двете си прелестни деца, до любящия си брачен партньор, до най-близките си и приятелите си, а не в следващата бяла стая вързана за НАДЕЖДАТА.

Дни след посрещане на 2023г., до момента в който множеството от нас още честваха Новата Година, Дани към този момент лежеше в операционната за първата операция, знаейки, че ТРЯБВА да направи всичко с цел да посреща още доста Нови Години, в името на децата си, на фамилията и младостта си. 

Наложи се да отстранят матката, за благополучие тя към този момент беше сбъднала тази си фантазия - да има дечица, които в този миг са най- огромната мощ на Дани.

Осем месеца на лекуване, химиотерапия, лъчетерапия без нито един миг, в който тя да смъкна усмивката от лицето си, ни заяви най-дългоочакваната вест - " Няма го ". Щастието ни беше голямо, само че малко, месец по късно " той " се беше върнал, този път по лимфната система.

Сагата стартира още веднъж, само че този път с доста затруднения. Бъбреците започнаха да се запушват от съсирване на кръвта и се наложи месеци наред, тя да живее с дренаж, заради което химиотерапията се отлагаше и отлагаше. Последна вяра беше да опита с " гладолечение ", само че за жалост, то не оказа помощ, а ракът напористо се разпростанява към черния дроб.

Следват още лечения, още лекуване, още безсънни нощи за Дани, в които тя несъмнено ще бъде изтощена и ще усеща изтощение, НО тук идва нашият ред да покажем на Дани, че няма невъзможни неща.
Молбата ми към вас е да не я оставяме. Тя има потребност от всички нас. Има потребност от морална, психическа и финансова поддръжка.
Предстои лекуване в " Лив Хоспитал " в Истанбул, за нейната първа операция, проучвания и химотерапия, само че това е едвам началото и битката продължава. Много сме!

Всеки с малко от себе си би бил потребен и ще успеем да й помогнем в този сложен за нея миг. Нека да й покажем, какъв брой сме мощни, когато сме дружно.

Нека да бъдем единни в това едно " дете " на двадесет и седем години да бъде до своите деца. Както споделих " застраховани няма " и никой не знае на следващия ден Дани на кой ще бъде потребна. Пиша тези редове, тъй като по стандарт снаха и зълва не се долюбват, само че ние с Дани сме повече от сестри. Тя е майка на моите дребни момичета- неповторими, красиви, надарени племеннички.

Бъдете здрави вие и фамилиите ви! Благодаря ви за отделеното време, благодаря ви за силата, която ще дадем на Дани и доста благодаря за частицата от себе си, която ще споделите с нея. Тя има потребност от всички нас! "

Можете да дарите посредством:
Банка: Алианц Банк България   IBAN: BG74BUIN95611000706952    BIC: BUINBGSF   Получател: Фондация Павел Андреев   Основание: Дарение за Йорданка Стоянова Стефанова
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР