Спешните случаи в София се пренасочват към ВМА и "Александровска"

...
Спешните случаи в София се пренасочват към ВМА и "Александровска"
Коментари Харесай

Александровска болница и ВМА поемат спешните случаи

Спешните случаи в София се пренасочват към ВМА и "Александровска " болница. Двете лечебни заведения към този момент са основали организация за усилване на предварителната защита от ковид и за настаняване на повече заболели от нужното.

Д-р Ирина Льоскова е-лекар в Спешно поделение МБАЛ Александровска. В нощта, в която бяха оповестени новите случаи на болни от ковид, тя беше дежурна.

"В момента нямаме пренатоварване. Имаме пациенти, с които работим. Обичайна е обстановката. Екипът в незабавното се състои от двама лекари, двама болногледачи и санитари с една здравна сестра. В "Александровска " няма травматология и неврохирургия, само че те се пренасочват към други лечебни заведения ", разяснява тя пред Българска национална телевизия.

Борисов разгласи: Два нови случая на ковид у нас

Снощи управляващите у нас оповестиха за нови два случая на ковид у нас. Така болните са общо шестима. Новотокритите пациенти са настанени в "Пирогов ". Вътрешното поделение на болница е изолирано. Новопристигащи пациенти се насочват в други лечебни заведения. Предстои да се вземат решения за плановите интервенции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР