Спешна проверка на община Благоевград заради изграждане на незаконен мост

...
Спешна проверка на община Благоевград заради изграждане на незаконен мост
Коментари Харесай

Изграждане на незаконен мост върху дере в Благоевград предизвика спешна проверка

Спешна инспекция на община Благоевград поради създаване на противозаконен мост върху дере в един от кварталите на града.  Освен че липсват всевъзможни строителни бумаги и позволения, все още не се знае и кой е вложителят, предава

Проверката е осъществена по сигнал на Басейнова дирекция " Западнобеломорски район " и Регионалната дирекция " Национален строителен надзор ". 

" Бяхме сигнализирани да правим инспекция за новостроящ се мост на Еленовско дере сред улица " Перелик " и бул. " Пейо Яворов ". Проверката откри, че мостът се построява без никаква строителна документи, няма планове, няма позволение за градеж. Въобще няма нищо. Не е ясно от кого. За мен персонално е неразбираемо ", казва кметът на Благоевград Методи Байкушев

Кметът удостовери, че в региона на нелегално строящия се мост преди е имало различен, който преди години е бил опустошен от придошлите  в дерето води. 

" Нямаме никакъв избор, с изключение на да използван закона, а той планува констативен протокол за нелегално строителство, прекъсване на градежа и възбрана на достъпа. След което ще се наложи заповед за унищожаване и унищожаване на моста . Незаконен мост на дере, което приижда и отнася мостове, няма по какъв начин да допуснем ", изясни кметът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР