Спешна процедура за отнемане на имунитета на на евродепутатите Андреа

...
Спешна процедура за отнемане на имунитета на на евродепутатите Андреа
Коментари Харесай

Qatargate: Мецола започна спешна процедура за отнемане имунитета на двама евродепутати

Спешна процедура за лишаване на имунитета на на евродепутатите Андреа Козолино и Марк Тарабела беше инициирана от президента Роберта Мецола след искане на белгийските правосъдни управляващи по отношение на Qatargate.

 marc_tarabella--andrea_cozzolino_2

Предприети са първите процедурни стъпки и ръководителят ще разгласи настояването пред пленарната зала при първа опция – на 16 януари. След това настояването ще бъде отнесено до Комисията по правни въпроси (JURI) за предложение и решение.

„ От самото начало Европейският парламент направи всичко по силите си, с цел да помогне в следствията. Корупцията не може да бъде възнаградена и ние ще създадем всичко, с цел да се борим с нея “, сподели госпожа Мецола.

Председателят на Европейския парламент също ще изложи своите оферти за промени през идващите седмици, в това число преразглеждане на съществуващите правила и възстановяване на вътрешните системи, в това число правоприлагането.

Междувременно стана ясно, че белгийските управляващи са отказали на Ева Кайли да види щерка си. Самата тя доста пъти е молила да види щерка си, само че молбата й не е задоволена. Ева Кайли отпразнува Нова година в пандиза с тв приемник, откакто белгийските управляващи взеха решение да удължат предварителния й арест. Говорила е с няколко души по телефона, който има в килията си и който се следи.

Ева Кайли отхвърля да е забъркана в абсурда и декларира, че съжалява, че се е доверила „ сляпо “, както твърди, на половинката си.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР