Спекулациите в Англия около евентуалния трансфер на в продължават. В

...
Спекулациите в Англия около евентуалния трансфер на в продължават. В
Коментари Харесай

Манчестър Сити има 10-годишен план за Лео Меси

Спекулациите в Англия към възможния трансфер на в не престават. В днешния си брой " Таймс " твърди, че " жителите " имат огромен коз, който се състои в оферта, включваща много дълготраен ангажимент за 33-годишния аржентинец. Според изданието на " Етихад " са изготвили 10-годишен проект за огромната звезда, който може да убеди дефинитивно Меси да реши да напусне.

Манчестър Сити има многочислени разновидности с помощта на огромното портфолио от клубове, които има City Football Group. В момента те са 10 на брой и са от всички елементи на света. Още през лятото се говореше, че " жителите " ще предложат на Меси да поиграе в Ню Йорк Сити, откакто аржентинецът реши, че към този момент няма сили и предпочитание да се състезава на най-високо равнище в Премиър лийг. Преди време Манчестър Сити действа по сходен метод с. Емблемата на Барселона обаче може да избере който си пожелае от останалите осем клуба.

След като дефинитивно реши да окачи бутонките, Меси пък ще влезе в плодородната роля на футболен дипломат на Манчестър Сити.

Очакванията са незабавно след Нова година " жителите " да насочат своето предложение към Меси и да опитат да подпишат прелиминарен контракт с него. Контрактът на аржентинеца с Барселона изтича през лятото, тъй че той има цялостното право да направи това през януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР