Спекулациите, свързани с Кристиано Роналдо, се разгарят все повече, но

...
Спекулациите, свързани с Кристиано Роналдо, се разгарят все повече, но
Коментари Харесай

Роналдо изненада всички

Спекулациите, свързани с Кристиано Роналдо, се разгарят от ден на ден, само че самият нападател предприе ход, който сигурно ще обърне посоката на мненията към бъдещето му. Португалецът се включи в полемика в обществените мрежи под публикация, в която се загатва, че той няма да играе в контролите против Атлетико Мадрид и Райо Валекано.

“В неделя кралят ще играе”, написа Кристиано, визирайки инспекцията с Райо Валекано. 37-годишният нападател не беше включен в групата на “червените дяволи” за мача с Атлетико, само че явно ще е на линия за последната инспекция на отбора преди старта на сезона в Премиър лийг, написа Sportal.bg.

До момента Роналдо не взе присъединяване в нито една от контролите на Манчестър Юнайтед. Смята се, че той желае да напусне “Олд Трафорд” и да премине в тим, който ще играе в Шампионската лига. Възможно е мачът против Райо да се трансформира в своебразно прощаване на звездата с почитателите на “червените дяволи”, само че не е изключено след диалога с управлението на клуба той да е трансформирал решението си и в последна сметка да остане в отбора.

Cristiano Ronaldo confirms he will play against Rayo Vallecano.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР