Спекулациите се увеличиха относно това кога може да се проведат

...
Спекулациите се увеличиха относно това кога може да се проведат
Коментари Харесай

Гласуването по пощата на Общи избори 2024 г. е обяснено и какво да правите, ако сте на почивка

Спекулациите се усилиха по отношение на това по кое време може да се проведат идващите общи избори - и може да е тъкмо зад ъгъла.

В началото на годината министър-председателят Риши Сунак сподели, че чака да отиде на изборите „ през втората половина “ на 2024 година, само че в този момент има клюки, че това ще стане най-скоро на 4 юли. Няма 10, които към момента не са победени догадките, макар че има няколко благоприятни условия за това.

В днешните въпроси на министър-председателя водачът на SNP Westminster Стивън Флин повдигна въпроса, като сподели: „ Спекулациите са необятно публикувани, тъй че мисля, че обществеността заслужава явен отговор на елементарен въпрос... има намерение ли министър-председателят да свика летни общи избори или се опасява? “

Вместо да смекчи или да каже на света, че това е единствено въпрос на мелницата за клюки в Уестминстър, която се разпали, господин Сунак отговори със смях. Той сподели: „ Има - предизвестие за спойлер - ще има общи избори през втората половина на тази година.

„ В този...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР