Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си

...
Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си
Коментари Харесай

Добромир Гущеров прегърна дъщерята на Светлана

Спекулациите, че Добромир Гущеров е във омраза със сина си Християн и не се погажда с жена му Светлана, се оказаха въздух под налягане. Бившият народен представител освен, че е приел снаха си, само че и се радва на първородната си внучка, кръстена на него.
"Не знам от кое място потегли този слух, че свекър ми не ме харесва и не ме приема. И поради това не е бил на сватбата ни.



Имаше напълно други аргументи, поради които не съумя да пристигна. Човекът сигурно няма нищо срещу мен, нямаме неразбирателства. Разбираме се съвършено. На празници сме дружно, уповавам се да бъдем все по този начин ", разяснява Гущерова в изявление пред "Галерия ".
По нейна концепция щерка й получила двойно име - Анелия-Добромира, с цел да бъде кръстена към на баба си, хем на дядо си по бащина линия. Откакто имат дете връзката сред Светлана и Християн се засилила още повече.

"Понякога хората се отчуждават, тъй като зялото внимание на майката пада върху бебето. При нас е противоположното. Още по-близки си снанахмее. Двамата си гледате детето. И си спим тримата в едно легло, изобщо не му пречи плачът на бебето ", добави Гущерова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР