Спекулации за евентуална операция на израелската разузнавателна служба МОСАД в

...
Спекулации за евентуална операция на израелската разузнавателна служба МОСАД в
Коментари Харесай

МОСАД подготвя операция по ликвидирането на шефа на Хамас в Катар?

" Спекулации за възможна интервенция на израелската разследваща работа МОСАД в Катар за ликвидирането на шефа на палестинската терористична формация Хамас Исмаил Хания (на снимката) се появиха в Еврейската страна ", това написа основаната в Израел медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1045
Повод за появяването догатките стана изявление на израелския боен министър Йоав Галант. Днес той на взаимна конференция с премиера на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и съобщи: Високопоставените членове на Хамас са живи трупове, без значение от това дали те се намират в линията Газа (контролирания от радикалната арабска организацията палестински анклав на брега на Средиземно море) или отвън нея.

" Аз персонално не виждам никаква развика сред терорист, въоръжен с автомат " Калашников ", и терорист, облечен с триреден костюм ", сподели още Галант.

" Много хора в Израел разтълкуваха думите на министъра, че евентуално МОСАД приготвя интервенция по ликвидирането на генералния секретар на политическото бюро на Хамас Исмаил Хания, който по всяка възможност се намира в Катар ", уточни още изданието.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР