Спектърът на суеверията се простира далеч, и Петък 13-ти е

...
Спектърът на суеверията се простира далеч, и Петък 13-ти е
Коментари Харесай

Съвети за суеверни: Какво да правим на Петък 13-ти

Спектърът на суеверията се простира надалеч, и Петък 13-ти е един от тези дни, които могат да наподобяват като предизвикателство за множеството суеверни хора. Въпреки това, няма причина да се страхувате от този ден. Ето няколко съвета за суеверните, които биха могли да ги убедят, че Петък 13-ти може да бъде прелестен ден:

Погледнете го като опция за премеждие: Вместо да се страхувате от неща, които могат да се случат на този ден, го разгледайте като предизвикателство или ден за изненади. Направете нещо ново и вълнуващо, което обикновено не бихте правили.

Избягвайте да вярвате в суеверията: Суеверията са постоянно просто мислени страхове. Разберете, че датата сама по себе си няма въздействие върху това какво ще се случи денем. Скъсайтъе веригата на суеверията, като решите да не вярвате в тях.

Подарете си нещо прелестно: Защо не извършите Петък 13-ти ден особено за вас? Подарете си нещо прелестно, като да вземем за пример пресен букет цветя, обяд с обичаните храни или почивен ден.

Променете вероятността си: Ако се чувствате тревожни от този ден, пробвайте се да измененията своята вероятност. Мислете за това като за елементарен ден, който има капацитета да бъде страховит, в случай че го извършите подобен.

Избягвайте негативните упования: Негативните упования постоянно основават обстановки, които да потвърдят страховете ви. Опитайте се да влагате позитивна сила и упования в деня и да видите какво се случва.

Създайте положителни обичаи: Ако вие или вашите близки сте склонни към суеверия, разгледайте опцията да създадете положителни обичаи за Петък 13-ти. Може да е нещо като среща с другари, специфична вечеря или даже просто комфортен вечерен променад.

Този Петък 13-ти може да бъде друг, в случай че решите да го приветствате с усмивка и отворен разум. Вярвайте в позитивните благоприятни условия и се наслаждавайте на деня!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР