Спектаклите Животът е прекрасен“ и Сако от велур“, както и

...
Спектаклите Животът е прекрасен“ и Сако от велур“, както и
Коментари Харесай

Очаква ни второ издание на „Театър пред театъра“

Спектаклите „ Животът е прелестен “ и „ Сако от велур “, както и „ Калигула “, който ще е със надписи на британски език, са част от програмата на тазгодишното издание на „ Театър пред театъра “. Събитието се организира за втора поредна година на открита сцена пред Народния спектакъл и с него завършва театралният сезон. То ще се организира от 30 юни до 8 юли и ще приключи със спектакъла-хепънинг „ Опит за хвърчене “, избран от шефа на Народния спектакъл като закрита премиера навън.
 
Тазгодишното издание на „ Театър пред театъра “ ще стартира на 30 юни с концерт във връзка със закриването на Българското Европредседателство, в който ще вземат участие артисти от Народния спектакъл и отбор „ Българе “.
 
Входът ще е свободен, само че ще се влиза с авансово взети от касите предложения.
 
Програмата включва също и постановката „ Швейк “ на спектакъл „ Българската войска “, както и зрелище на спектакъл „ София “, а спектакълът „ Калигула “ ще е със надписи на британски език. Местата тази година ще са повече от предходната, редовете ще са по-широки, а визията към сцената ще е по-добра, даде обещание зам.-директорът по техническата част Емил Марков.
 
„ Театър пред театъра “ ще приключи със спектакъла-хепънинг „ Опит за хвърчене “ по Йордан Радичков, под режисурата на Стоян Радев, а единствената женска роля в него е поверена на Мария Каварджикова. Това ще е неговата закрита премиера навън, а същинската ще е при започване на октомври, разясни шефът на Народния спектакъл Мариус Донкин.
 
Помислено е и за хората в неравностойно състояние като са планувани повече места за инвалидни колички. Билетите ще костват сред 10 и 30 лева и към този момент са в продажба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР