Спектакълът Виновни“ с участието на Мариана Попова и Веселин Плачков

...
Спектакълът Виновни“ с участието на Мариана Попова и Веселин Плачков
Коментари Харесай

Марияна Попова и Плачков с „Виновни“ в Пловдив

Спектакълът „ Виновни “ с присъединяване на Мариана Попова и Веселин Плачков ще гостува в Дома на културата „ Борис Христов “ в Пловдив на 10 април 2024 година, началото е от 19:00ч.

Билетите са към този момент в продажба онлайн в мрежата на Ивентим и Грабо.

Тандем в живота, и на сцената – Мариана Попова и Веселин Плачков се събират във „ Виновни “, с цел да показват един извънредно персонален и смешен роман за изборите, които ни дефинират и за които си плащаме в любовта и изкуството.

Под режисурата на Христо Мутафчиев двойката се оказва в едно духовно измерение след тежка злополука, където, с цел да се върне към живота, се постанова да мине през най-тежкият кастинг – този пред Господ. Подлагайки личната си кариера и модел на битие на безпощадно комичен разбор, Мариана и Веселин предизвикат въпроси, след които фена си потегля изменен вечно.

Спектакълът „ Виновни “  е със специфичното присъединяване на група „ No More Many More “ – Методи Кръстев – китара и вокали; Радослав Гергов – перкусии и вокали; Иван Гатев – бас; Камен Александров – китара и Петър Александров – ударни. Определят стила си като различен рок с хип-хоп детайли.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР