Спектакълът на театър „Иван Димов“ Хасково - „Не е за

...
Спектакълът на театър „Иван Димов“ Хасково - „Не е за
Коментари Харесай

Постановка на хасковския театър на фестивал в Пловдив

Спектакълът на спектакъл „ Иван Димов “ Хасково - „ Не е за телефон “ с Христо Шопов, ще бъде част от юбилейното 25-то издание на театралния фестивал „ Сцена на кръстопът “ в Пловдив. Комедията от Елин Рахнев и Лиза Шопова ще се играе на 20 септември в Камерната зала на държавна такса – Пловдив.

За своя четвъртвековен празник фестивалът е подготвил богата стратегия. Мотото му тази година е „ Театъра Надеждата”. Откриването бе с премиерата на „ Укротяване на опърничавата” от Уилям Шекспир на Пловдивския трагичен спектакъл, с режисьор Стайко Мурджев. Общо 18 са спектаклите, които са селектирани в програмата на фестивала. Сред тях са „ Боклук” на Елена Телбис – притежател на две награди Икар и три награди Аскеер за т.г., „ Плач на ангел”, донесъл Аскеер на Христо Мутафчиев за основна мъжка роля, „ Портокалова кожа” - Аскеер за изгряваща звезда, сценография и музика; както и „ Шекспирин по време на пандемия”, донесъл Аскеер на Светлана Янчева за ролята на режисьорката.

Комедията „ Не е за телефон “ с Христо Шопов имаше премиера по време на фестивала „ Театър, обичам те “ през юни. Хасковската аудитория може да гледа известния артист още веднъж на 12 октомври / вторник/, на сцената на спектакъл „ Иван Димов “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР