Спектакълът Мечтата ще гостува в Ивайловград и ще бъде част

...
Спектакълът Мечтата ще гостува в Ивайловград и ще бъде част
Коментари Харесай

Зрелищният спектакъл Мечтата гостува в Ивайловград

Спектакълът " Мечтата " ще гостува в Ивайловград и ще бъде част от Националния юношески тракийски събор " Илиева равнища - Ден на тракийското дете ".
Община Ивайловград кани всички поданици и посетители на града на представлението, което ще се състои на 05.06.2021 година от 18:00 ч. в огромната зала на НЧ " Пробуда 1914 ", като дават обещание, че спектакълът ще бъде друг, трогателен и спиращ дъха.
 Oбщина Ивайловград провежда събор Илиева равнища Oбщина Ивайловград провежда събор " Илиева равнища "
Община Ивайловград и Съюзът на тракийските сдружения в България за поредна година провеждат Национален юношески тракийски събор &ndas...
Той споделя за смешните и страшни завършения на едно младо момиче по пътя на нейната фантазия от България, през пустинята, до актьорския клас на един от най-големите режисьори в света. Шоуто протича в мултимедийна театрална среда с доста музика, специфични резултати, ултравиолетово осветяване и LED костюми.
Автор на спектакъла е Румяна Бъчварова, постановката е дело на Петър Савчов.
Мултимедията и музикалното оформление са на един от пионерите в 3D мапинга в България... и създател на специфични резултати за спектакли, като „ Самодивска женитба “, „ Орфей и Евридика “, „ Перперикон – живият град “ - Димитър Савчов.
Спектакълът е подобаващ за аудитория от 10 до 110 години, показват уредниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР