Спечелването на възможно най-голям брой трофеи е фикс идея на

...
Спечелването на възможно най-голям брой трофеи е фикс идея на
Коментари Харесай

Джеймс Милнър: Искаме да трупаме трофеи

Спечелването на допустимо максимален брой титли е фикс концепция на футболистите и треньорите на Ливърпул, съобщи ветеранът Джеймс Милнър. През пролетта "червените " станаха европейски клубни първенци и тази седмица ще спорят за международната купа, а също така те завоюваха суперкупата на Европа и имат огромна преднина във Висшата лига.

"Нашето предпочитание е да запазим положителната ни форма. Ако някой счита залога за трофей като някакъв тип похищение на вниманието ни, то това е отличен метод за разпръскване. Искаме да продължим да бъдем сполучлив тим и да трупаме титли, а това може да се случи единствено като запазим стила ни на игра и го покажем на следващия ден против Монтерей ", съобщи Джеймс Милнър в изявление преди срещата с мексиканците.

Относно обстоятелството, че другата част на състава играе през днешния ден с Астън Вила, халфът съобщи: "Малко е необичайно. Пожелаваме на момчетата триумф и нека покажат същинските си благоприятни условия, тъй като те в действителност ги имат. Има доста млади футболисти, които ще играят и аз съм сигурен, че те ще създадат всичко по силите им за победа.

"При този претрупан календар не е по никакъв начин елементарно да печелиш постоянно, само че тъкмо поради това нашият състав е доста мощен. Винаги сме съсредоточени върху идния мач, тъй като той просто е идващият, който на процедура можем да направляваме. Засега се оправяме. Относно графика ни - нищо не се трансформира. Така или другояче щяхме да играем в този момент с Вила и във Висшата лига през уикенда, тъй че нищо не се трансформира. Да бъдем тук обаче е нещо в действителност особено, тъй като единствено сполучливите тимове получават предложения за международното клубно състезание. Спечелихме си това право, както и останалите, тъй че няма да ни бъде по никакъв начин елементарно. Нашата цел е да си изградим табиет да печелим титли, тъй че просто би трябвало да продължим да го вършим. В добра форма сме и ще бъде отлично да спечелим шампионата.

Милнър подписа нов контракт с Ливърпул предходната седмица, както го направи и неговият управител Юрген Клоп. Той сподели:

"Хубаво е да играеш за тим като Ливърпул в този миг, с този жанр. Хубави времена са и считам, че продължаваме да ставаме по-силни. Получаваме шансове да печелим титли, само че тези шансове сами си ги създаваме в подготвителния развой. Просто би трябвало да продължим да го вършим и ще бъдем сполучливи. Клоп е основен за всичко позитивно в последно време. На всеки футболист му е нужна сила за бързото движение на мачовете в сбит календар, а за това могат да ни оказват помощ единствено доста положителни треньори. Те ни приготвят, изготвят ни подготвителен проект и подобен за отмора. Да чукна на дърво, към този момент всичко е право в десетката. Дано си и остане по този начин. Откакто съм тук, най-голямата цел на всички бе да спечелим първия трофей. Нямахме шанс в няколко финала, само че тимът ги остави бързо зад себе си и продължи напред. Не желаеме обаче да останем в историята като тимът, спечелил единствено една купа, а желаеме да растем и да ни се губят броя титли, когато един ден погледнем обратно. Това е допустимо, тъй като сме гладни за триумфи. Доказателство е реакцията ни след първия изгубен край в Шампионската лига, а в този момент е време да покажем, че можем да го създадем и още веднъж. Това е нещо, което не ни се е случвало. Нека обаче не забравяме, че спечелихме и суперкупата, а шампионата се развива добре за нас, колкото и надалеч да е неговият край ", приключи Милнър.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР