Спечелването на титлата е единствената цел пред Хебър, заяви президентът

...
Спечелването на титлата е единствената цел пред Хебър, заяви президентът
Коментари Харесай

Хебър: Целта е спечелването на титлата

Спечелването на купата е единствената цел пред Хебър, съобщи президентът на волейболния клуб Александър Иванов.

" Тигрите ", които победиха със златните медали в състезание през последните два сезона, натрупаха пет провали досега и са на трето място във краткотрайното класиране шест кръга преди края на постоянния сезон.

" Никога не е прелестно, когато губим и то в следващи срещи. Посрещнахме смирено това. Сега е обикновено да има напрежение и да сме притиснати до стената. Надявам се да излезем от това състояние. Целта ни е да станем първенци. Преследва ни малшанс и нека успеем да се измъкнем. Имахме проблеми, само че не са от физическо естество. Когато достигнем до връх, има и спадове. Дано загубите не ни стават процедура. Тези неща ни карат да растем като клуб ", съобщи Александър Иванов на конференция.

Той отхвърли изказванията, че има недоразумение сред старши треньора на първенците Камило Плачи и един от най-опитните в състава Тодор Алексиев.

" Момчетата могат да потвърдят, че постоянно някой не играе в даден мач. Няма напрежение сред Плачи и Алексиев. Истина е, че Камило има три-четири оферти, в това число и от националния тим на Словения. Имаме сделка с него и за следващата година. Не е алтернатива да бъде по едно и също време при нас и в народен тим ", сподели още Александър Иванов.

Той призна, че Дея спорт, ЦСКА, Нефтохимик 2010 и Левски София са почнали да влагат по-сериозно и това е направило шампионата доста по-интересно.

" Провал ще бъде да не станем първенци. Само това са ни задачите ", добави Иванов.

Центърът Николай Николов, който е един от най-опитните в състава на Хебър, също счита, че тимът от Пазарджик остава главен любимец за първото място в крайното класиране.

" Умора постоянно има, въпросът е по какъв начин се оправяме с нея. Не сме младежи, само че това не си проличава на игрището. Всички знаят какво би трябвало да се направи, с цел да се преодолее умората. Сега направихме шампионата много по-интересно, само че оставаме любимци и отново ще спечелим купата ", безапелационен е Николай Николов, който няма да се завръща в националния тим. 

По-рано през акцията Хебър завоюва купата и Суперкупата на страната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР