Спечелването на купата на Лигата ще бъде огромно постижение за

...
Спечелването на купата на Лигата ще бъде огромно постижение за
Коментари Харесай

Шоу: Спечелването на Купата на лигата ще е огромно постижение

Спечелването на купата на Лигата ще бъде голямо достижение за Манчестър Юнайтед след шест години без трофей. Това съобщи бранителят на " алените дяволи " Люк Шоу, който е измежду дребното останали играчи в отбора, печелили отличие на " Олд Трафорд ". В неделя Манчестър Юнайтед играе с Нюкасъл във финала за купата на Лигата и може да добави първи трофей във витрината си от 2017 година, когато бе извоюван финалът на Лига Европа. 
 Манчестър Юнайтед още веднъж против испански противник в Лига Европа Манчестър Юнайтед още веднъж против испански противник в Лига Европа
" От позицията, в която бяхме в последните няколко години, и от атмосферата, която царува в съблекалнята, мога да кажа, че този мач значи всичко за нас. Толкова от дълго време не сме печелили нищо. Хората биха споделили, че това е единствено купа на Лигата, само че за нас ще бъде голямо достижение. Отдавна се целим в това - да си върнем възприятието на печелене на купи ", сподели Шоу.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР