Тази седмица в Sunday Morning (24 септември)

...
Спечелилото награда Еми CBS News Sunday Morning се излъчва по
Коментари Харесай

Спечелилото награда "Еми" "CBS News Sunday Morning" се излъчва по CBS в неделя от 9:00 сутринта ET. „Sunday Morning“ също се излъчва в приложението CBS News от 12:00 ч. ЕТ. (Изтеглете го тук.) 

Веден от Джейн Поули

ИСТОРИЯ НА КОРИЦАТА: Служителят на Тръмп в Белия дом Касиди Хътчинсън за цената на изказването
Бившият лоялен на Тръмп и старши съветник на Ръководителят на кабинета на Белия дом Марк Медоус каза, че е "отвратена", когато е станала свидетел на атаката срещу Капитолия от поддръжници на Тръмп заради лъжата за изборна измама. Но след като свидетелства пред Комитета от 6 януари, Касиди Хътчинсън е принудена да се укрие. В първото си телевизионно интервю тя говори с кореспондента Трейси Смит за цената на казването на истината, както е описано подробно в новата й книга „Достатъчно“.

„Достатъчно“ от Касиди Хътчинсън (Саймън и Шустър), в твърди корици, електронна книга и аудио формати, налични на 26 септември чрез Amazon, Barnes & Noble и Bookshop.org

РЕЦЕНЗИИ: Inside Consumer Reports
Организацията с нестопанска цел зад списанието и уебсайта Consumer Reports тества продукти от 1936 г. и днес, с годишен бюджет за тестване доста над 30 милиона долара, техните 60 лаборатории и екипи от инженери подлагат на тест хиляди потребителски стоки. Кореспондентът на "60 минути" Лесли Стал разговаря с някои от изследователите на Consumer Reports, чиито тестове на продукти са засегнали всичко - от безопасността на автомобила до изтеглянето на потенциално смъртоносни детски седалки.

За повече информация:

Consumer Reports

       
НА ДИСПЛЕЯ: Хип-хоп
Серена Алтшул докладва.

    
НОВИЯТ СЕЗОН: Изкуство
„Неделя сутрин“ разглежда някои от най-очакваните нови музейни изложби.

НОВИЯТ СЕЗОН: Филми
„Неделя сутрин“ представя няколко от най-очакваните нови филми, идващи тази есен.

НЕДЕЛЯ ПРОФИЛ: Жизел Бюндхен: „Преди Оцелявах повече, а сега живея"
Жизел Бюндхен, която е модел от тийнейджърските си години, е един от най-добре платените супермодели повече от двадесет години. Но тя казва, че е изпитвала изключително безпокойство поради начина си на живот. 43-годишната разведена майка на две деца от брака си със суперзвездата на НФЛ Том Брейди оттогава намери спокойствие, като си създаде дом на непълен работен ден в Коста Рика. Самоопределящият се интроверт разговаря с кореспондента Лий Коуан за това, което най-много цени.

За повече информация:

Следвайте Gisele Bundchen в InstagramGaia Herbs Farm, Brevard, Северна Каролина

      
НОВОТО СЕЗОН: Книги
„Неделя сутрин“ разглежда някои от най-очакваните нови заглавия.

     
ХАРТМАН: Мост към миналото

     
НОВИЯТ СЕЗОН : TV
„Sunday Morning“ визуализира какво ще прикова зрителите към екраните им тази есен.

МУЗИКА: Talking Heads се събраха отново за завръщането на „Stop Making Sense“
Възстановяването и повторното издаването на класическия концертен филм от 1984 г. „Stop Making Sense“ е повод за членовете на групата Talking Heads – Дейвид Бърн, Крис Франц, Тина Уеймут и Джери Харисън – да се запознаят отново след десетилетия на отчуждение и да преживеят момент от ликуващ споделен успех. Събирайки се отново за първото си съвместно телевизионно интервю от десетилетия, те разговаряха със съ-водещия на "CBS Mornings" Тони Докупил за произхода на Talking Heads и "семейната динамика"; тяхната фънки смесица от рок и изпълнителско изкуство; и как в рамките на няколко години след филма групата излиза в почивка, която никога не свършва.

За да гледате трейлър за възстановяването на „Stop Making Sense“, щракнете върху видеоплейъра по-долу:

За повече информация:

„Stop Making Sense“ в кината от началото 22 септември | IMAX ангажименти Talking Heads (Официален сайт)David ByrneChris Frantz в InstagramTina Weymouth @ Tom Tom ClubДжери Харисън в Instagram

      
НОВИЯТ СЕЗОН: Музика
„Sunday Morning“ разглежда най-очакваните нови издания.

      
Телевизия: „The Sea Beyond“: Как една италианска телевизионна драма завладява света
С все повече американски зрители, придобиващи навика да предават телевизионни сериали на чужди езици, повече предавания намират публика по целия свят . Сред тях: хитовият италиански сериал „The Sea Beyond“, вълнуваща драма за навършване на зряла възраст, която ще започне да се излъчва в САЩ следващия месец по MHZ Choice. Кореспондентът Сет Доан разговаря със създателите на шоуто и актьорския състав за това какво прави програмата им уникална. Доан също говори с телевизионния критик на New York Times Майк Хейл и с главния директор по съдържанието на Netflix Бела Баджария за нарастващата популярност на международната телевизия.

За да гледате трейлър за „The Sea Beyond“, щракнете върху видеото плейър по-долу:

За повече информация:

"The Sea Beyond" прави своята американска стрийминг премиера на 17 октомври по MHZ Choice Гледайте международни телевизионни предавания на NetflixNew York Times телевизионният критик Майк Хейл

       
КОМЕНТАР: Майката на Джош Сефтел
Сътрудникът на „Неделя сутрин“ Джош Сефтел настига майка си, Пат.

За повече информация:      

seftel.com

     
НОВИЯТ СЕЗОН : Theatre
„Sunday Morning“ разглежда най-големите представления, идващи на Бродуей тази есен.

       
ПРИРОДА: TBD
        

ЕКСКЛУЗИВИ УЕБ:

ОТ АРХИВИТЕ: Гигантските скулптури на Ботеро превземат Парк авеню (видео в YouTube)
Колумбийският художник и скулптор Фернандо Ботеро, известен със своите фигури, които са по-големи от пълни фигури, почина на 15 септември 2023 г. на 91-годишна възраст .. В тази публикация на "CBS Sunday Morning", излъчена на 10 октомври 1993 г., кореспондентът Антъни Мейсън докладва за инсталирането на 14 монументални бронзови скулптури от Ботеро на парк авеню в Ню Йорк и въпросителни отговори на обикновено изморени нюйоркчани.

МУЗИКА: Изскачащ концерт с Крис Шифлет от Foo Fighters (видео в YouTube)
Преди новия си соло албум, „Lost at Sea“, китаристът Крис Шифлет от Foo Fighters проведе солов акустичен концерт във FitzGerald's извън Чикаго. Той разговаря с Джейк Барлоу от CBS News.

ОТ АРХИВИТЕ: Writers on writing III (видео в YouTube)
Насладете се на разговорите в „Sunday Morning“ с някои от най-известните писатели в нашата време. Представени: Уолтър Мозли разговаря с Рандал Пинкстън за неговите мистерии на Easy Rawlins; Марта Тайхнер разговаря с автора-илюстратор на детски книги Морис Сендак за сътрудничеството му с Артър Йоринкс; Патриша Корнуел обсъжда сцени на престъпление с Марта Тайхнер; Талия Ассурас прави профил на индианския автор Шърман Алекси; Джон Ъпдайк води Марта Технър на пътешествие из родния си град Шилингтън, Пенсилвания; Алън Пизи посещава Франсис Майес в дома й, станал известен в "Под слънцето на Тоскана"; Лесли Стал интервюира сценариста Арън Соркин („Социалната мрежа“); и Рита Бравър разговаря с Лари Макмъртри и Даяна Осана за техния сценарий за филма „Планината Броукбек“.

Спечелилият награда „Еми“ „CBS News Sunday Morning“ се излъчва по CBS в неделя от 9:00 сутринта. ЕТ. Изпълнителен продуцент е Ранд Морисън.

DVR Alert! Разберете кога "Sunday Morning" се излъчва във вашия град 

"Sunday Morning" също се излъчва в приложението CBS News започвайки в 12:00 ч. ЕТ. (Изтеглете го тук.) 

Пълните епизоди на „Sunday Morning“ вече са достъпни за гледане при поискване на CBSNews.com, CBS.com и Paramount+, включително чрез Apple TV, Android TV, Roku, Chromecast, Amazon FireTV/FireTV стик и Xbox.

Следвайте ни в Twitter; Facebook; Instagram; YouTube; TikTok; и на cbssundaymorning.com.

Можете също да изтеглите безплатния „Sunday Morning“ аудио подкаст в iTunes и в Play.it. Сега никога няма да пропуснете тромпета!

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР