Спечелилият първата си титла от Мастър турнир Григор Димитров бе

...
Спечелилият първата си титла от Мастър турнир Григор Димитров бе
Коментари Харесай

Димитров: Този успех означава много за мен

Спечелилият първата си купа от Мастър шампионат Григор Димитров бе извънредно благополучен след триумфа си в Синсинати и поздрави противника си Ник Кирьос (Австралия) за положителната игра. Григор завоюва с 6:3, 7:5 и завоюва най-ценния трофей до момента в кариерата си.

“Ник, постоянно е мъчно да играя против теб. Поздравления за това, че стигна до финала. Благодарности на моя тим, на моето семейство. Обичам да играя тук. Благодарности към главния спонсор на надпреварата”, показа Григор на корта по време на церемонията по награждаването.

"Благодаря ви за поддръжката. Благодаря на всички ", сподели още Димитров на български.

„ Това е един от обичаните ми шампионати. Всяка година шампионатът става все по-добър, тъй че поздравления. За мен бе същинско наслаждение да съм тук. Оценявам всичко, което вършиме за нас. Ник, поздравления и всичко най-хубаво на US Open!”, добави Григор Димитров след триумфа си.

"Знаех какво би трябвало да направя, само че в никакъв случай не знаеш какво да очакваш. Ник е доста добър тенисист, познаваме се сносно. Доволен съм от играта си, само че мисля, че някои неща можех да направя и по-добре. Нервите обаче бяха там. Този триумф значи доста за мен. Чувствам се убеден преди US Open, само че съм крепко стъпил на земята. Щастлив съм, това е най-голямата ми победа. Ще се порадвам ден-два, само че по-късно отново следва здрава работа ", показа българинът по-късно в студиото на ESPN.

"Да, това постоянно е задачата, само че ще гледаме мач за мач. Там се играе в пет сета, което на мен ми харесва ", отговори Димитров на въпрос дали се цели в трофея и на US Open.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР