Спечелилата бронзов медал от игрите в Рио - Елица Янкова,

...
Спечелилата бронзов медал от игрите в Рио - Елица Янкова,
Коментари Харесай

Красива боркиня печели новите Игри на волята

Спечелилата бронзов орден от игрите в Рио - Елица Янкова, е един от участниците в новия сезон на предаването, научи " България през днешния ден ". Боркинята приключва спортната си кариера, само че изненадващо се завърна на тепиха при започване на лятото. Най-вероятната причина за Янкова да стане настояща състезателка още веднъж е да тества тялото си преди тежките тествания в шоуто. От продукцията се похвалиха, че борбите на арената през този сезон ще бъдат още по-обещаващи.

Реклама
Елица, която е международна шампионка в категория до 48 кг, приема да се впусне в ново преживяване. Миналогодишният първенец също е олимпиец. Андрей взе участие на зимните игри в Сочи в ски бягането, само че се изявява и като ултрамаратонец. 27-годишната спортистка е родена във Варна.

Има куп интернационалните оценки в спорта. След като се отдръпна от битката, тя стана треньор. Признава, че поддържа форма и сигурно ще е мъчно да бъде победена на арената. Елица е считана за една от най-красивите ни състезателки в битката. За жал на мъжете, Янкова е обвързана отдавна.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР