спечели с 2:1 гостуването си на в първи мач от

...
спечели с 2:1 гостуването си на в първи мач от
Коментари Харесай

Айнтрахт си тръгна с победа от Испания

завоюва с 2:1 гостуването си на в първи мач от осминафиналите на. откри резултата в 14-ата минута, а Набил Ферик изравни след половин час игра. В 32-ата минута изведе германците още веднъж напред, а това се оказа и победния гол в мача. В началото на второто полувреме гостите можеха да стигнат до трето попадение, само че пропусна дузпа.

Бетис записа пети следващ мач без победа и ще има съществени проблеми да реализира поврат в Германия, защото отборът от Франкфурт имаше преимущество в, а в реванша ще има и поддръжката на публиката. Бетис няма домакинска победа във етапа на елиминациите в шампионат на УЕФА от 2006 година

Срещата можеше да стартира ослепително за, защото се озова на добра позиция 70 секунди след началото на срещата. В удара му обаче нямаше задоволително мощ и не затрудни., който не позволи загуба в груповата фаза, играеше решително и пресираше противника. В 14-ата минута гостите поведоха. направи центриране, което се трансформира в удар, изненада и топката се озова в мрежата.

1-2... y gracias.
El Betis cae ante el Frankfurt pero sale vivo.
— Fútbol en Movistar Plus+ (@MovistarFutbol)
съумя да изравни след половин час игра. Набил Ферик получи топката на границата на наказателното поле, освободи си пространство за удар и прати топката в десния ъгъл на. Равенството обаче се задържа прекомерно малко. Линстрьом открадна топката в рискова зона, навлезе в наказателното поле и отклони към, който извезе още веднъж напред.

След почивката отборът на Мануел Пелегрини опита да обърне мача, само че можеше да получи трети гол при започване на втората част, откакто бе отсъдена дузпа за игра с ръка на. обаче не съумя да перодолее вратаря от бялата точка. Този пропуск за малко въодушеви домакините и малко по-късно не проведоха отлична офанзива. В последния миг блестяща интервенция на НДика попречи на да стреля. Този епизод обаче бе необичайност, защото и след почивката имаше преимущество. Германците продължиха да търсят нов гол, само че по този начин и не стигнаха до него.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР