спечели награда в категория Best Use of Search - Gaming

...
спечели награда в категория Best Use of Search - Gaming
Коментари Харесай

Българска агенция спечели световни награди за SEO |

завоюва премия в категория Best Use of Search - Gaming на влиятелните награди Global Search Awards 2020 на 8-ми септември.

Поради епидемиологичната конюнктура, церемонията се организира онлайн. 

Serpact е първата българска организация, на която се присъжда това отличие.

На събитието компанията беше наградена наедно с най-успешните организации в целия свят, измежду които Adobe, Crafted, Re:signal, Zenith, Merkle, Digitaloft, OnCrawl, NOVOS, Peak Ace AG и други.

Global Search Awards правят оценка достиженията на международните топ-агенции по планове и бизнес ниши по отношение на постигнатите резултати и приложените тактики в цифрова среда.

През юли организация Serpact беше номинирана за премия в категорията Gaming, както и в категория Best Small SEO Agency, което сложи българската компания сред 6-те най-хубави в света!

SEO или Search Engine Optimization включва цялост от процеси, които имат за цел да подобрят видимостта на даден уебсайт в органичните резултати на търсачките по основни изречения. В тези процеси се включват техническа оптимизация, маркетинг със наличие и работа с репутацията на един уеб-сайт. Реализирана вярно, оптимизацията за търсачки носи на бизнеса голям брой евентуални клиенти и висока възвръщаемост на инвестицията в дълготраен проект.

Макар и от скоро на пазара на цифрови маркетингови услуги, Serpact се утвърди като високоефективна и сполучлива компания на българско и интернационално равнище. Агенцията работи с водещи експерти като Никола Минков, Дидо Григоров и Борислав Арапчев. Компанията е осъществила над 1000 плана в целия свят. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР