спечели домакинството си на с 1:0 и се отдалечи от

...
спечели домакинството си на с 1:0 и се отдалечи от
Коментари Харесай

Бохум с ценна победа над закъсалия Волфсбург

завоюва семейството си на с 1:0 и се отдалечи от зоната на изпадащите. означи единственото попадение в мача в 65-ата минута. За " вълците " това бе шеста поредна загуба в Бундеслигата и обстановката става все по-критична, защото единствено две точки разделят отбора от рисковата зона.

Der VfL Bochum hat sich in einem schwachen Bundesliga-Spiel gegen den VfL Wolfsburg am Sonntag mit 1:0 (0:0) durchgesetzt und vergrößert damit die Krise der Niedersachen. Der Aufsteiger vergrößert dagegen die Distanz bis zu den Abstiegsrängen.
— Sportschau (@sportschau)
имаше преимущество през първото полувреме, само че не сътвори нещо изключително пред вратата на противника. И двата тима имаха усложнения в предни позиции. Ценното попадение за домакините падна след неточност на в средата на терена. Атаката приключи с центриране на и удар с глава на. След гола мачът се оживи и вратарят на Бохум Рийман трябваше да се намесва. В самия край Льовен пропусна да удвои задатъка на домакините, само че те бяха удовлетворени на значимите три точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР