спечели безпроблемно дербито срещу намиращия се в отлична форма отбор

...
спечели безпроблемно дербито срещу намиращия се в отлична форма отбор
Коментари Харесай

Не са само качествата: Винисиус стори нещо, което подлуди от любов феновете

завоюва безпроблемно дербито против намиращия се в отлична форма тим на Валенсия. Кралския клуб победи с 4:1 и по този метод събра 49 точки от 21 мача. Вторият Севиля е с 8 пункта по-малко, само че и два дуела пасив. Останалите в подреждането са прекомерно, прекомерно надалеч.
При успеха на Реал за състезател на мача бе разгласен Винисиус Жуниор, който се отличи с ново феноменално показване. Именно той осъществя две от попаденията, до момента в който другите две в интерес на Реал бяха на другия " нормален обвинен " - Карим Бензема. Гонсало Гедеш пък вкара единствения гол за " прилепите ".

Винисиус става все по-голям любим на почитателите на " белия балет " поради изключителното си показване през този сезон, само че в един епизод от дуела на " Сантяго Бернабеу " против Валенсия той накара последователите да " луднат " по него още повече.
Този път това не бе деяние, обвързвано с чисто футболните му качества. Винисиус бе избутан отвън терена, а директно до тъчлинията бе сложена емблемата на Реал Мадрид. Винисиус се бе засилил към нея, само че в последния миг направи скок, с цел да не я настъпи. А това накара почитателите да се влюбят още повече в него. Можете да видите епизода във видеото по-долу в материала.
За Реал следва дерби с Барселона за Суперкупата. Преди това .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР