Спазването на противоепидемичните мерки - дистанция, дезинфекция и дисциплина е

...
Спазването на противоепидемичните мерки - дистанция, дезинфекция и дисциплина е
Коментари Харесай

Лекарският съюз призова да се спазват противоепидемичните мерки при протестите

Спазването на противоепидемичните ограничения - отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност е извънредно значимо, с цел да се овладее отрицателната наклонност за възходящия брой на новодиагностицирани с COVID-19. Това се показва в позиция на Българския лекарски съюз (БЛС).
77 случая на COVID-19 у нас за денонощие Направени са и по-малко PCR проби - близо 1200
За страдание, след всеобщото неодобрение от последните дни, станахме очевидци на неспазване и подценяване на рекомендациите. Факт, които неизбежно ще докара до увеличение на броя на инфектираните и до натоварване на здравната система, считат от Лекарския съюз.

Спазването на противоепидемичните ограничения, въпреки и навън, само че в наличието на доста хора, е основно, с цел да съхраним здравната система, означават още от БЛС.
Стотици лекари желаят наказване за доцент Мангъров Според подкрепилите подписката държанието му е неколегиално, неетично и неприемливо
Нека поемем своята персонална отговорност, дано съхраним здравето си, нашето и това на околните ни, приканват лекарите.

" Вече няколко месеца сме изправени, като общество и здравна система, пред световно предизвикателство - пандемията от Коронавирус 19. Прави се всичко допустимо, с цел да се овладее обстановката и да се сведат до най-малко отрицателните последици ", се споделя още в позицията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР