Спазването на графика за пристигане на полетите е много важно

...
Спазването на графика за пристигане на полетите е много важно
Коментари Харесай

Трите авиокомпании, чиито полети са винаги навреме

Спазването на графика за идване на полетите е доста значимо за фирмите от авиоиндустрията на фона на възходящата конкуренция на пазара.

След като четири години поред латвийската airBaltic беше посочвана като компанията с минимум закъснели полети, през тази година тя беше изпреварена от панамската Copa Airlines.

Това излиза наяве от последното издание на класацията Punctuality League на английската компания OAG. В него са включени данните за 58 милиона полета, осъществени през 2018 година.

OAG дефинира времето за обслужване на полет при идване и тръгване в границите на 15 минути от плануваното по график време. В сметката са включени и анулираните пътувания.

През предходната година 89,79% от полетите на Copa Airlines са били в точния момент, като по този начин компанията изпреварва с малко airBaltic, която е с резултат от 89,17%.

Третата самолетна компания, която е била най-точна през предходната година, е Hong Kong Airlines. Тя е обслужила 88,11 на 100 от пътуванията си съгласно авансово посочения час.

 Infographic: The World`s Most Punctual Airlines | Statista You will find more infographics at Statista
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР