Спасяването на левицата и политическото представителство на хората с леви

...
Спасяването на левицата и политическото представителство на хората с леви
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Спасяването на представителството на левите хора ще легне на Левицата

" Спасяването на левицата и политическото посланичество на хората с леви убеждения ще легне на коалиция " Левицата ".

Това сподели за БНР Татяна Дончева, ръководителят на " Движение 21 ", което е част от новата коалиция " Левицата ".

Според Дончева с времето Българска социалистическа партия също ще откри своя път:

" Пътят на Българска социалистическа партия към новата групировка също е отворен. И в вероятност ще работим за обединен индивид, както беше ПАСОК в Гърция, както СИРИЗА. Не търсете под никакъв претекст никакви интриги - идват ли изключените от Българска социалистическа партия, не идват ли. Всеки човек прави персонален избор. Сега това е форматът. Коалицията се съставлява от Валери Жаблянов и нейно лице е Костадин Паскалев ".

Лидерът на " Движение 21 " разяснява и тематиката за правосъдната промяна. По думите на Дончева, с цел да се реализира промяната " се изискват диалози, изисква ГЕРБ да се откажат от позицията си на цялостен стопер на всичко ":

" ГЕРБ и Движение за права и свободи стопират този развой, тъй като са си наредили лобита в правосъдната система и считат, че те би трябвало да ги бранят. Когато от другата страна на везната имаш събитието, че ни се отхвърля Шенген, че има неодобрение, че сме основали една несправедлива страна - няма ли да се съобразят с това нещо. Смятам, че рационалната позиция изисква да се съобразят. За реализиране на такова единодушие не може да има червени линии ".

По отношение на новите глобени българи по закона " Магнитски " Татяна Дончева съобщи:

" Не са ни взели Съединени американски щати на ръчно ръководство. Има решение на Екологичен потенциал и Европейска комисия, които дефинират юридическата обязаност на страните от Европейски Съюз с световния закон " Магнитски ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР