Спасяването на българските моряци от кораба Царевна не е заслуга

...
Спасяването на българските моряци от кораба Царевна не е заслуга
Коментари Харесай

Борисов: Спасяването на българските моряци от Царевна не е заслуга на Кирил Петков, а на Румен Радев

Спасяването на българските моряци от кораба " Царевна " не е заслуга на премиера Кирил Петков, а на президента Румен Радев. Това сподели водача на ГЕРБ Бойко Борисов при среща с членове и симпатизанти на партията в Добрич.

Той разкритикува решението на министър ръководителя авансово да осветли избавителната интервенция, която по думите му се е провалила, тъй като в последна сметка моряците сами са се евакуирали.

Борисов сподели още, че държавното управление на Кирил Петков води двойнствена и скрита външна политика по отношение на националния интерес на България по въпроса за Северна Македония.

" Това, което госпожа Генчовска, министър на външните работи, сподели във всяка друга обстановка провокира рухване на държавното управление, където и да е по света. Двойна, двойнствена, скрита външна политика и то по отношение на националния интерес на България. Чух Петков да споделя, че за Северна Македония и опозицията трябвало да го поддържа. Просто сме скандализирани от министъра на външните работи в своите изказвания през вчерашния ден и партията няма да поддържа държавно управление с министър председател Петков. Ние изрично им споделяме - след ареста няма да подкрепим държавно управление, в което министър председател е Кирил Петков, в случай че ще да става за папата ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР