„Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години

...
„Спасяването на българската демокрация изисква тези, които от 10 години
Коментари Харесай

Христо Иванов: Спасяването на демокрацията изисква отстраняването на ГЕРБ и ДПС

„ Спасяването на българската народна власт изисква тези, които от 10 години са на власт - ГЕРБ, и тези, които несменяемо са в потреблението на власт от най-малко 20 години - Движение за права и свободи, да бъдат отстранени. Властта в България би трябвало да бъде сложена в карантина от ГЕРБ и Движение за права и свободи и патериците, които ги обслужват “. Това съобщи Христо Иванов, съпредседател на „ Демократична България “.

„ За нас фокусът е върху работата, а не върху пиарските акции и масовките пред медиите. Искаме да свършим работата “, уточни той.

Той добави, че към този момент се вижда активизиране на потребителските мрежи за пазаруване на гласове, а следеният избор от 300 000 - 400 000 към този момент се разпределя не сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, а и към Вътрешна македонска революционна организация.

„ Ако желаеме доста хора да вземат участие в изборите, би трябвало занапред обществено да се лее акция, в която да се прецизира при какви условия ще се гласоподава. Отсега хората би трябвало да бъдат осведомени, че денят на изборите ще е сигурен и спокоен, няма да има заплаха за здравето им. Управляващите съзнателно не осведомяват жителите, с цел да има боязън. Борисов, Пеевски и Доган ръководят през боязън “, сподели още той пред БНР.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР