Спасяваме икономиката с четири действия. Това заяви лидерът на БСП

...
Спасяваме икономиката с четири действия. Това заяви лидерът на БСП
Коментари Харесай

Нинова представа Бюджет 2022 на социалистите в Благоевград

Спасяваме стопанската система с четири дейности . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер Корнелия Нинова на среща с актива на левицата в Благоевград, осведомят от пресцентъра на партията. Едно краткосрочно, две средносрочни и едно стратегическо, добави тя. Срещата е част от националната обиколка на Българска социалистическа партия . На националната обиколка от левицата показват икономическите параметри на Бюджет 2022.

Нинова разгласи, че и средносрочните ограничения са заложени в бюджета, като те са капиталови разноски от страна на страната: " Те се удвояват от 2.9% на 5.8% от Брутният вътрешен продукт. Повишаване и приходите, което ще усили потреблението. "

Според водача на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система и промишлеността Планът за възобновяване и резистентност е стратегическата политика за стопанската система.

" Ключовото в него да се акцентира повече на директната помощ за компаниите и по- малко на финансовите принадлежности. Особено внимание би трябвало да обърнем на дребните и междинни предприятия. Стабилизирането на стопанската система и промишлеността е гаранция за напредък. При вярна политика в идващите месеци можем да реализираме и повече от заложения 4.8 % растеж на Брутният вътрешен продукт. ", разгласи Корнелия Нинова.

Вицепремиерът и ръководител на Българска социалистическа партия акцентира, че усилване ролята на страната в стопанската система е кардинална и дългогодишна политика на Българска социалистическа партия . Тя напомни, че ГЕРБ считаха това за социалистическа отживялост. " Времето сподели какъв брой сме били прави. ", съобщи Нинова. На срещата водачът на Българска социалистическа партия отговори на всички въпроси, които вълнуваха социалистите.

На срещата с членовете на Българска социалистическа партия участваха националният представител на левицата от региона проф. Георги Михайлов, членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и кмет на Гоце Делчев Владимир Москов, градският ръководител на БСП-Благоевград Любен Милев, регионалният ръководител на левицата Валери Сарандев, кметът на Кресна от Българска социалистическа партия Николай Георгиев и ръководителите на Българска социалистическа партия във всички общини от региона.
 Бюджетът за 2022 година мина на първо четене в комисия
Бюджетът за 2022 година мина на първо четене в комисия

Депутатите се скараха по отношение на високодоходната група и би трябвало ли прагът да бъде вдигнат за тях до 3400 лева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР