Спасителят от 5-и пост на Северния плаж в Бургас Емануил

...
Спасителят от 5-и пост на Северния плаж в Бургас Емануил
Коментари Харесай

Поклон за него! Спасителят Емануил изтръгна от лапите на смъртта малкия Исмаил на бургаския плаж

Спасителят от 5-и пост на Северния плаж в Бургас Емануил Павлов е същински воин. Опитният лайфгард този следобяд избави от сигурна гибел 12-годишния Исмаил, който бе изваден от бурното море, само че за жалост късмет нямаше за другото 12-годишно момченце – Кристиян, оповестява " Флагман ".

„ Видях двете деца в морето. Бяха влезнали макар аления байрак. Чух крясъци и незабавно се втурнах. Стигнах до едно от децата, само че за жалост секунди ме стопираха да оказа помощ и на другото, което внезапно изчезна”,разказа Емануил Павлов.

Спасеният Исмаил, който дължи живота си на самоотвержената реакция на Емануил, е в болница, в устойчиво положение, а водолази не престават да търсят тялото на Кристиян, само че задачата наподобява невъзможна. Водолазите бяха безапелационни, че ще продължат издирвателната акция до момента в който времето разрешава, изискванията обаче били извънредно тежки, съвсем невъзможни.

Спасеното дете е от село Речица, Руенско, а Кристиян – от Бургас. Първоначалното информация бе, че и двете момченца са от Руен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР